fredag 9 december 2011

Snö i Bärge!!!!

Nu är det riktig vinter här hemma. Det kom massor av snö i natt och så har det snöat i intervaller under dagen. Patrik var inte särskilt glad i morse där han stod med snöskyffeln och öste... det var blötsnö och alltså ganska tungt. Ja, ja... det går inte att komma undan, jag måste väl också erkänna att det blir ganska fint ute och man får mer julkänsla. Hoppas bara att det får ligga kvar nu och inte plaskar bort.


Ikväll ska vi över till grannnarna på lite glöggmys och IDOL final. Det ska bli trevligt! Vi bor ju så nära varandra men ändå så blir det väldigt sällan vi ses... så det är väl dags nu :)


Vita vinterland!



Håller på Robin ikväll.....HEJA, HEJA ROBIN DU VINNER IDOL!!!

2 kommentarer:

  1. Oj,Oj nu var det vinter må ja säja.Man blir lite både och när snön kommer.Jättefint på bilderna du skickade.Vi beställer snö på backen på julen sen kan den töa bort.Här kom det lite flingor, men ingenting som låg kvar på backen.Men en jäkla blåst i natt det knakade i väggarna har även under dan har det blåst och regnat.Ha, en trevlig kväll med grannarna,vi hörs.Mamma.

    SvaraRadera
  2. Hjuuu. Jag som alltid tyckt om snö är efter två års HELVETSVINTRAR här på Gotland SÅÅÅ glad att vara utan snön. Vaknar varje morgon och tänker JIPPIE ingen snö idag heller :-)

    SvaraRadera