tisdag 30 augusti 2011

Ludvika Musikskola

Ikväll ska vi in till Kyrkskolan på ett informationsmöte för nybörjare på musikskolan. Äntligen ska Emilia få börja spela piano, hon har faktiskt väntat i flera år.... Tydligen så hade jag även kryssat i intresse för körsång och hon blev antagen till det oxå, och hon vill göra ett försök... KUL tycker jag! Just nu har vi inget riktigt piano men vi har ett på gång av en kompis till Patrik annars så har Emilia en riktigt bra keyboard som borde funka så länge. Hon har ett bra öra för toner och är kanonduktig på att ta ut låtar bara på att höra. Ja, det här har hon väntat på länge och är nog lite nervös för ikväll, men det ska bli spännande oxå... återkommer med vidare information när vi varit där.


2 kommentarer:

  1. Det blir säkert jättekul att prova på.Hälsa Emilia från Mor-Mor att jag ser framemot att höra hur det går.

    SvaraRadera
  2. Bra att ungar går musikskola, och SYND att de ekonomiska anslagen bara minskar till de kommunala musikskolorna. Det är tack vare dem vi har så otroligt många bra musikband från Sverige.
    Hoppas hon inte tröttnar på en gång utan får upp ett genuint intresse. Men om hon redan kan spela på gehör så har hon kommit en bra bit på väg :) Jätteskoj! En annan klarade av blockflöjten, sen blev det för svårt, hahaa....

    SvaraRadera